Beta Business Days Groningen

Datum: 7 februari 2017 t/m 8 februari 2017 , Tijd: 12:00 - 15:00 uur

Sinds Ben Feringa de Nobelprijs heeft gewonnen weet nu ook de rest van Nederland dat Groningen voortreffelijke beta-studenten heeft. De vraag is nu: hoe kan het Groningse bedrijfsleven profiteren van de aanwezigheid van zulke slimme beta studenten? Op 7 en 8 februari zijn er de unieke Beta Business Days Groningen. Dit evenement is mede om het Groningse bedrijfsleven in contact te brengen met de studenten van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN). Groningse bedrijven kunnen zich hier presenteren aan studenten.

De Beta Business Days zijn het recruitment evenement van de FWN. De Beta Business Days willen de brug slaan tussen studenten van deze faculteit en bedrijven door middel van cases, presentaties, workshops en een bedrijvenmarkt.

De studenten volgen een technische studie en specialiseren zich in natuurkunde, wiskunde, IT, logistiek, biologie en chemie. Jaarlijks schrijven 700 studenten zich in voor de Beta Business Days. De Beta Business Days wil regionale bedrijven de kans bieden om in contact te komen met deze studenten door middel van een speciaal aanbod voor op de bedrijvenmarkt in samenwerking met gemeente Groningen.

Presenteer uw bedrijf aan studenten!

Tijdens de markt heeft u als bedrijf een statafel waarop u uw promotie middelen kunt plaatsen en het is mogelijk om een banner mee te nemen. Uw bedrijf zal op de site komen en het logo zal ook op flyers en posters verschijnen. De kosten om op één dag deel te nemen aan de bedrijvenmarkt bedragen €500.-, hiervan wordt €250.- gesubsidieerd door de gemeente Groningen. Kosten zijn exclusief BTW.

Wanneer vindt het evenement plaats?

De markt neemt 7 en 8 februari plaats tussen 12:00 en 15:00 uur in de Springerfoyer in MartiniPlaza.

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan tot 22 januari 2017 bij voldoende beschikbaarheid. Voor vragen en deelname graag contact opnemen met Eelco Tekelenburg, treasurer@betabusinessdays.nl

De organisatoren van dit evenement hopen u graag te zien op de bedrijvenmarkt tijdens de Beta Business Days!

 

Bron: GROC.nl

 

Er zijn geen berichten gevonden