Campus Live

Campus Live

Datum: 23 juni 2016 , Tijd: 15.00 - 17.00 uur

Werk of studeer je op de Zernike Campus en ben je nieuwsgierig naar wat er hier bruist en bloeit? Campus Live is een verrassende talkshow, waarin gastheer Bram Douwes (bekend van Stand van Stad) ons meeneemt in het bekende en onbekende van de Campus. Van gave ideeën, slimme producten en innovatief onderzoek tot de toekomstige inrichting van de Campus; laat je inspireren en denk en praat mee tijdens Campus Live! Campus Live is een onderdeel van het TransFuture Festival bij EnTranCe.

Kom langs bij Campus Live en beleef de Zernike Campus! De Campus is hét knooppunt waar onderzoek en bedrijfsleven samenkomen, en tijdens dit event kun je een kijkje nemen bij alle innovaties die hier uit voortkomen. Maar ook de ontwikkelingen van de campus zelf staan centraal tijdens dit festival. Wil je weten of er in de nabije toekomst leuke koffietentjes komen op de Campus? Of waar er mooie plekken komen om lekker te relaxen tussen je werk en colleges door? Wat je zelf voor initiatieven kunt ontwikkelen als student of ondernemer? Kom dan naar Campus Live tijdens het TransFuture Festival! Like onze facebookpagina, volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van het programma!

Uiteraard ontbreekt de muziek en goed eten niet, en de toegang is gratis. Kortom, kom langs op de 23e juni en beleef de campus!

Presentator Bram Douwes

Bram Douwes

Bram Douwes (1984) studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit van Groningen en is sinds 2009 eigen baas bij Productiewerf. Hij is onder andere presentator van Stand van Stad, een maandelijkse talkshow over de stad Groningen. In 2013 won Bram de ‘Rookie Perspijs’, uitgereikt door het Genootschap Groninger Persprijs.

Locatie en tijd

EnTranCe (Zernikelaan 17). Campus Live is een onderdeel van het TransFuture Festival. Tijd Campus Live: 15-17 uur.

Programma Campus Live

Programma Campus Live 23

Er zijn geen berichten gevonden