communicatiefestival

Communicatiefestival ‘Luister NOW!’

Datum: 18 februari 2016 , Tijd: 09:00 - 21:00 uur

Op de Hanzehogeschool wordt een inspirerend communicatiefestival georganiseerd, met als thema LuisterNOW. Het initiatief voor het communicatiefestival op 18 februari is genomen door de CommunicatieSjop.

Het festival is bedoeld om te inspireren en verbinden. Door actief te luisteren en nu mee te doen, doe je kennis op, leer je nieuwe mensen kennen en is er ruimte om jouw ervaringen te delen. Het programma bestaat uit elementen om te luisteren en te doen, zoals lezingen over storytelling en verschillende workshops. Kijk hier voor het programma.

Aan de deelname aan het congres zitten kosten verbonden. Een overzicht van de kosten vindt u hier. Deze website geeft tevens alle overige informatie over het evenement weer.

Organisatie communicatiefestival

De Communicatiesjop is een samenwerkingsverband van een groot aantal zeer ervaren communicatieprofessionals uit het Noorden van het land. Alle aangesloten communicatieprofessionals zijn zelfstandig ondernemer, met ervaring in uiteenlopende branches en ieder op zijn eigen vakgebied. Bijvoorbeeld coaching/training, advies, tekst, interim en creatie.

Er zijn geen berichten gevonden