informatiemiddag

Energy Venture Lab

Datum: 2 december 2016 , Tijd: 15.00 - uur

De energietransitie zoekt dringend nieuwe ideeën en toepassingen. Heb je een nieuw idee? Dan brengen wij je verder: Energy Venture Lab is er voor nieuwe én bestaande bedrijven met ambitie om verder en sneller te groeien. Ons programma is er voor mensen met energie-gerelateerde initiatieven en ideeën die in potentie schaalbaar zijn naar internationale omvang. Op 2 december houden we een informatiemiddag over dit traject.

Gratis

We bieden een compleet, specialistisch bedrijfsversneller-programma aan ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities. Gratis. Gefinancierd door overheid en bedrijfspartners. Omdat we je nodig hebben.

Het succes van Startup Fast Track

Energy Venture Lab is het vervolg op onze eerste editie, Startup Fast Track. We zagen ondernemers zich ontwikkelen en grote stappen maken.

Energy Venture Lab informatiemiddag

De informatiemiddag over het Energy Venture Lab vindt plaats op vrijdag 2 december 2016, vanaf 15.00 uur. De locatie is de Energy Barn bij EnTranCe, Zernikelaan 17 in Groningen. Voor meer informatie en inschrijving, klik hier.

energy venture lab

 

Er zijn geen berichten gevonden