GNSK

Sportief weekend tijdens GNSK

Datum: 17 juni 2016 t/m 19 juni 2016 , Tijd: 15:00 - 18:00 uur

Ben jij een echte sportieveling en woon in (in de omgeving van) Groningen? Pak dan nu je kans en neem deel aan Het Groots Nederlands Studentenkampioenschap (GNSK) dat dit jaar  wordt gehouden bij de sportfaciliteiten op de Zernike Campus. Als grootste evenement van de StudentenSport Nederland (SNN) zijn alle grote sporten vertegenwoordigd. 

In het weekend van 17 t/m 19 juni veranderd de Zernike Campus in een grote sportfaciliteit. Naast de vaste sporten, Voetbal, Tennis, Basketbal, Badminton, Handbal, Schermen, Volleybal en Squash, heeft de commissie in Groningen een keuze gemaakt tussen de keuzesporten. Daardoor wordt er uitgegaan van een deelnemersaantal van 2000 studentensporters. Het GNSK is dan ook de grootste krachtmeting tussen de verschillende universiteiten in Nederland en kan daarom met recht een prestigestrijd genoemd worden.

De winnaars van het GNSK mee mogen doen aan Europese Studentenkampioenschappen en officieel erkend worden als Nederlands Studenten Kampioen.

Benieuwd naar het weekendprogramma en inschrijfmogelijkheden? Klik hier

Parkeerplek P2 wordt tijdelijk afgezet! Vanwege het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is P2 tijdelijk ontoegankelijk.

Vanaf woensdagavond 15 juni 18.00 uur tot maandag 20 juni 12.00 uur. Excuses voor het ongemak. U kunt in plaats van P2 gebruikmaken van P5.

Er zijn geen berichten gevonden