HanzeXperience 2017

HanzeXperience 2017

Datum: 6 februari 2017 t/m 10 februari 2017

Zit JIJ in havo-4 of vwo-5 en wil jij straks verder studeren, kom dan in februari 2017 een dagdeel sfeerproeven bij de Hanzehogeschool tijdens de HanzeXperience 2017. De Hanzehogeschool laat je zien wat studeren op het hbo inhoudt, welke studiemogelijkheden er zijn en bieden jou de mogelijkheid om de sfeer van deze hogeschool te proeven.

Het programma

Tijdens de HanzeXperience 2017 krijg je algemene informatie over de Hanzehogeschool Groningen en in twee workshoprondes informeren we jou over de inhoud van de opleiding(en) van jouw keuze. Weet je echt nog niet welke opleiding je wilt volgen, dan kun je ook kiezen voor algemene workshops. Je stelt dus zelf je programma samen.

Weten hoe de dag eruit ziet? Bekijk het dagprogramma!

Datum HanzeXperience 2017

De HanzeXperience vindt plaats op 6 t/m 10 februari 2017.

Locatie

De ontvangst van de HanzeXperience vindt plaats in het Atrium van de Van OlstToren, Gebouw L, Zernikeplein 7 in Groningen. Weten hoe je daar komt? Bekijk het plattegrondje.

Indeling Scholen

Bekijk hier wanneer jouw school de HanzeXperience 2017 bezoekt. Staat jouw school er niet bij, dan kun je je ook individueel of samen met een vriend(in) aanmelden!

Aanmelden

Wil jij in februari deelnemen aan de HanzeXperience? Laat hier je gegevens achter, dan krijg je een seintje wanneer de aanmelding open gaat.

Vragen

Heb je vragen, vraag jouw decaan of mail naar hanzexperience@org.hanze.nl.

 

Er zijn geen berichten gevonden