healthy ageing business borrel maart

Healthy Ageing Business Borrel

Datum: 21 januari 2016 , Tijd: 16.30 - 18.30 uur

Op 21 januari vindt de eerste Healthy Ageing Business Borrel van het jaar plaats. De Healthy Ageing Business Borrel is een netwerkborrel georganiseerd door de HANNN. Na de feestdagen vol overdaad, is de tijd van goede voornemens weer gekomen: het roer moet om. Het ondersteunen van gezonde initiatieven is belangrijk, dus daarom is de thema van de komende borrel ‘Voeding & Zorginnovatie’.

Tijdens de Healthy Ageing Business Borrel is er een kort inhoudelijk programma waarin een aantal pitchers kort ingaan op het thema. Zo zal Wilco Schuttelaar van Zorginnovatie.nl vertellen hoe dit platform bij kan dragen aan het succes van innovaties. Heeft u ook interesse om te pitchen (2 à 3 minuten) met betrekking tot het thema? Neem dan gerust contact met op met de organisatie van de borrel!

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid tips, trucs, inspiratiebronnen en goede voornemens te delen die bijdragen aan de First Man Made Blue Zone. Voor meer informatie zie www.hannn.eu/bluezon

Programma
16:30 inloop
17:00 opening door Daan Bultje, directeur HANNN
Vanaf 18:30 mogelijkheid HAP – Healthy Ageing Plat du jour

Locatie: De Bastille (Damsterplein 2, 9711 SX Groningen). Heeft u na de borrel zin in een hap? Dat kan! Grand Café de Bastille voegt speciaal voor deze gelegenheid een Healthy Ageing Plat du Jour (HAP) voor € 14,95 toe aan de menukaart.

Aanmelden Healthy Ageing Business Borrel

U kunt zich via deze link aanmelden voor de borrel.

 

Er zijn geen berichten gevonden