informatiemiddag

Informatiemiddag Energy Venture Lab

Datum: 13 januari 2017 , Tijd: 15.00 - uur

De energietransitie zoekt dringend nieuwe ideeën en toepassingen. Heb je een nieuw idee? Dan brengen wij je verder: Energy Venture Lab is er voor nieuwe én bestaande bedrijven met ambitie om verder en sneller te groeien. Ons programma is er voor mensen met energie-gerelateerde initiatieven en ideeën die in potentie schaalbaar zijn naar internationale omvang. Op 13 januari houden we een informatiemiddag over dit traject.

Gratis

We bieden een compleet, specialistisch bedrijfsversneller-programma aan ondernemende mensen met vernieuwende, energie-gerelateerde ideeën en ambities. Gratis. Gefinancierd door overheid en bedrijfspartners. Omdat we je nodig hebben.

Het succes van Startup Fast Track

Energy Venture Lab is het vervolg op onze eerste editie, Startup Fast Track. We zagen ondernemers zich ontwikkelen en grote stappen maken.

Informatiemiddag Energy Venture Lab

De informatiemiddag over het Energy Venture Lab vindt plaats op 13 januari, vanaf 15.00 uur. De locatie is de Energy Barn bij EnTranCe, Zernikelaan 17 in Groningen. Voor meer informatie en inschrijving, klik hier.

Er zijn geen berichten gevonden