landelijke sterrenkijkdagen 2016

Jongerenbijeenkomst Sterrenwacht

Datum: 23 januari 2016 , Tijd: 19.00 - 23.00 uur

Wat zijn al die sterren ’s avonds en hoe ver weg staan ze?
Waarom is de Maan soms vol en soms maar half?
Wat zijn zwarte gaten?
Welke planeten bestaan er nog meer naast de Aarde?

Vind jij dit leuke vragen en wil je het antwoord weten? Dan moet je zeker meedoen aan de jongerenbijeenkomst sterrenwacht. Dan kun je van alles te weten komen over het heelal.

De jeugdcursus bij de Blaauw Sterrenwacht wordt georganiseerd door de Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde, afdeling Groningen. Al hun bijeenkomsten vinden plaats op het Sterrenkundig Instituut van de Rijksuniversiteit Groningen (de Kapteynborg). Het adres van de Kapteynborg is Landleven 12.

Aankomst:

De voordeur van het instituut is normaal gesproken gesloten. Omdat we de deur open moeten houden terwijl iedereen arriveert, is het van belang dat iedereen tegelijk aankomt: tussen 18:45 en 18:55. Kom je te laat, dan zul je aan moeten bellen (bel Kapteyn Instituut, niet SRON) of ons op 06-11246710 (telefoonnummer bestuurslid Nora Migdad) moeten bellen. Dan zal iemand je van boven op komen halen. Kom dus a.u.b. vooral op tijd!

Informatie en aanmelding jongerenbijeenkomst sterrenwacht

Wil je meer informatie over de jongerenbijeenkomst sterrenwacht? Klik dan hier op de site van de Rijksuniversiteit Groningen. Wil je meer weten over de jongerenwerkgroep voor sterrenkunde, klik dan hier.

Er zijn geen berichten gevonden