kei-week

KEI-week 2016

Datum: 15 augustus 2016 t/m 19 augustus 2016

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Verloskundige Academie Groningen en Stenden Hogeschool. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Jij als eerstejaars student, de KEI-loper, bent hierbij natuurlijk het allerbelangrijkste.Tijdens de KEI-week 2016 staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studiestad in al haar glorie. Er gaat immers niets boven Groningen!

KEI-week 2016 data

De KEI-week vindt in 2016 plaats van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus. In deze week word je met ongeveer 15 andere eerstejaars studenten in een KEI-groepje ingedeeld, waarmee je de verschillende activiteiten en evenementen gaat bezoeken. Dit varieert van informatieve evenementen over de RUG en de Hanzehogeschool, een evenement waarbij verschillende (sport)verenigingen zich presenteren tot cabaret en knallende feesten. Het programma is heel divers en bevat voor ieder wat wils. Tijdens de KEI-week mag je alle evenementen bezoeken die jou leuk en interessant lijken, maar niets is verplicht. Wil je meer weten over wat de KEI-week precies is? Lees dan de pagina Wat is de KEI-week? op de website van de organisatie.

De KEI-week is een fantastische week waarin je kennis maakt met alle facetten van het studentenleven. Het is dan ook hét begin van je studententijd in Groningen waar voor iedereen wat te vinden is, of je nu Groninger, Fries, Brabander, of internationale student bent! Na de KEI-week ben je helemaal wegwijs in Groningen!

Dus maak je samen met 5.000 andere studenten deel uit van de leukste week van je studententijd?

Schrijf je dan nu hier in voor deze fantastische week!

Heb je een functiebeperking of heb je ondersteuning nodig? Bel of mail dan even met het KEI-Bestuur (050 363 8090 of evenementen1@keiweek.nl). Samen kunnen we je de inschrijving regelen en daarnaast een op maat gemaakt programma samenstellen.

Er zijn geen berichten gevonden