meet & greet

Meet & Greet Life Science en Technology studenten

Datum: 16 januari 2017 , Tijd: 15.00 - 18.00 uur

Deze Meet & Greet is bedoeld voor de studenten van Life Science & Technologie (Hanzehogeschool) en de bedrijven in de Life Cooperative. Het doel van dit evenement is om de studenten¬† inzicht te geven in het werkveld en bedrijven inzicht in het jong talent en potenti√ęle nieuwe medewerkers. De deelnemende bedrijven (IQ Products, ABL, QPS, Spark Holland, PRA, Brains-online, InnoCore Technologies, Syncom, Mucosis en Lode Holding) zijn actief in het Life Science werkveld.

Meet & Greet programma

  • 14:30 inloop
  • 15:00 start van het plenaire gedeelte. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen door middel van een pitch
  • 16:35 speed dates en de start van de arbeidsmarkt
  • 17:15 slotwoord van een vertegenwoordiger van het instituut voor Life Science & Technologie van de Hanzehogeschool
  • 17:30 borrel

Er zullen 24 studenten gaan speeddaten met de verschillende bedrijven om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast zal er een arbeidsmarkt gehouden worden. Bedrijven kunnen hier aangeven of ze wellicht opzoek zijn naar stagiaires, afstudeerders of zelfs werknemers. De studenten kunnen vragen stellen aan de bedrijven en er achter komen, welke uitdagingen zij te bieden hebben.

Locatie Meet & Greet: de Energy Barn, Zernikelaan 17 in Groningen. Voor meer info over het evenement en de Life Cooperative, klik hier.

Er zijn geen berichten gevonden