open dag hanzehogeschool 2016

Minorenmarkt Hanzehogeschool

Datum: 19 april 2016 , Tijd: 15.00 - 17.00 uur

​​​​In het vierde jaar van je opleiding kun je als student ervoor kiezen om een minor te volgen. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze, wordt op dinsdag 19 april 2016 een informatiemarkt georganiseerd, met het aanbod aan minoren binnen de Hanzehogeschool Groningen.

​Een minor is bedoeld om de kennis en competenties die je in de major hebt ontwikkeld, te verbreden en te combineren met een ander vakgebied. Als je bijvoorbeeld gekozen hebt voor de major Small Business & Retail Management en je wilt een ICT-bedrijf starten, dan zou je een minor op het gebied van ICT kunnen volgen.

Op de Minorenmarkt Hanzehogeschool vind je een overzicht van de minors binnen de Hanzehogeschool. Tijdens de markt wordt voorlichting gegeven over de inhoud van de verschillende minoren. Dit gebeurt in eerste instantie door studenten die de minoren gevolgd hebben. Maar er zijn ook docenten aanwezig die meer inhoudelijke vragen kunnen beantwoorden.

Een minor buiten de hogeschool, zowel in Nederland als het buitenland, behoort overigens ook tot de mogelijkheden. Een dergelijke minor moet wel passen bij jouw opleiding en dus door jouw SLB’er worden goedgekeurd.

Minorenmarkt Hanzehogeschool:

Datum: dinsdag 19 april 2016.
Locatie: Atrium, Van Olst Toren, Zernikeplein 7
Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Studenten van de Hanzehogeschool kunnen zich vanaf maandag 9 mei via Osiris inschrijven voor een Minor. Bekijk hier de data (deze link is alleen beschikbaar na inloggen)

 

Er zijn geen berichten gevonden