open dag hanzehogeschool 2016

Open Dag Hanzehogeschool 2016

Datum: 5 november 2016 , Tijd: 10.00 - 16.00 uur

De eerstvolgende Open Dag van de Hanzehogeschool vindt plaats op zaterdag 5 november 2016 van 10:00-16:00 uur. Tijdens deze Open Dag Hanzehogeschool 2016 geeft de Hanzehogeschool informatie over alle bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd.

Open Dag Hanzehogeschool 2016 programma

Twee weken voor de open dag vind je hier het programma voor de open dag. Je kunt de locaties in Groningen en Leeuwarden bezoeken. Naast studievoorlichtingen biedt de Hanzehogeschool je een aantal algemene onderdelen. Voor een aantal onderdelen kun je je inschrijven bij je aanmelding voor de Open Dag.

Workshop studiekeuze

Moeite met het maken van de juiste keuze? Volg dan als start van je open dag een workshop studiekeuze. Meld je hier aan.

Informatiemarkt Hanze Studiekeuze Advies en studentorganisaties

Bezoek tijdens de open dag de informatiemarkt en kom meer te weten over o.a. de overstap van vwo naar hbo, wonen en sporten in Groningen en studentenverenigingen. Daarnaast kun je in gesprek met een van de adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies. De informatiemarkt vind je in de Van OlstToren, Zernikeplein 7, gebouw L.

Brede voorlichting economische opleidingen

Je wilt iets met Economie & Bedrijf, Recht & Bestuur of Taal & Communicatie & Media, maar weet nog niet wat? Kom dan naar de voorlichting economische opleidingen.

Van vwo naar hbo

Steeds meer vwo’ers kiezen voor een (snelle) studie in het hbo. Ga op de informatiemarkt op Zernikeplein 7 in gesprek met een aantal studenten die ook bewust kozen voor het hbo.

Hanze Honours College

Meer halen uit je studie? Volg een talentroute van het Hanze Honours College. Meer weten? Vraag erna tijdens de voorlichtingen of loop langs bij de stand van Hanze Studiekeuze advies op de informatiemarkt.

Oudervoorlichting

Bent u benieuwd naar wat uw kind te wachten staat wanneer hij/ zij gaat studeren? Dan nodigen wij u graag uit voor de oudervoorlichting. Waar en wanneer? Lees meer.

Citytour Groningen

Een student van GroningenLife! laat je tijdens deze tour alle hotspots van het bruisende Groninger studentenleven zien. Lees meer.

Vervoer

Lees meer over hoe je het beste naar de open dag kunt gaan. Neem bijvoorbeeld de gratis pendelbus.

Er zijn geen berichten gevonden