open dag hanzehogeschool

Open Dag Hanzehogeschool 2017

Datum: 4 maart 2017

De eerstvolgende reguliere Open Dag Hanzehogeschool 2017 is op zaterdag 4 maart 2017 van 10:00-16:00 uur. Tijdens deze Open Dag kun je je laten informeren over alle bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd. Meld je hier aan voor deze Open Dag.

Programma

Twee weken voor de reguliere Open Dag Hanzehogeschool 2017 vind je hier het programma en kun je zelf je programma samenstellen. Je kunt bijna alle locaties in Groningen en Leeuwarden bezoeken. Dansacademie Lucia Marthas organiseert op een andere datum een open dag.
Naast studievoorlichtingen bieden we je een aantal algemene onderdelen.

Informatiemarkt Hanze Studiekeuze Advies en studentorganisaties

Bezoek tijdens de open dag de informatiemarkt en kom meer te weten over o.a. de overstap van vwo naar hbo, wonen en sporten in Groningen en studentenverenigingen. Daarnaast kun je in gesprek met een van de adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies. De informatiemarkt vind je in de Van OlstToren, Zernikeplein 7.

Brede voorlichting economische opleidingen

Je wilt iets met Economie & Bedrijf, Recht & Bestuur of Taal & Communicatie & Media, maar weet nog niet wat? Kom dan naar de voorlichting economische opleidingen.

 • Van vwo naar hbo
  Steeds meer vwo’ers kiezen voor een (snelle) studie in het hbo. Ga op de informatiemarkt op Zernikeplein 7 in gesprek met een aantal studenten die ook bewust kozen voor het hbo.
 • Hanze Honours College
  Meer halen uit je studie? Volg een talentroute van het Hanze Honours College. Meer weten? Vraag erna tijdens de voorlichtingen of loop langs bij de stand van Hanze Studiekeuze advies op de informatiemarkt.
 • Oudervoorlichting
  Bent u benieuwd naar wat uw kind te wachten staat wanneer hij/ zij gaat studeren? Dan nodigen wij u graag uit voor de oudervoorlichting. Waar en wanneer? Lees meer.
 • Citytour Groningen
  Een student van GroningenLife! laat je tijdens deze tour alle hotspots van het bruisende Groninger studentenleven zien. Lees meer.
 • Vervoer
  Lees meer over hoe je het beste naar de open dag kunt gaan. Neem bijvoorbeeld de gratis pendelbus.

 

 

Er zijn geen berichten gevonden