Open Dag RUG 2016

Open Dag RUG 2016

Datum: 9 april 2016 , Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Voor studiekiezers die behoefte hebben aan extra informatie over de bacheloropleidingen van de RUG

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open Dag RUG 2016 helpt je een eind op weg.

Voor wie is de Open Dag RUG 2016?

De Open dag is bedoeld voor studiekiezers die zich al hebben georiƫnteerd via internet en brochures en nu behoefte hebben aan diepgaander informatie. Tijdens de open dagen op vrijdag kun je maximaal vier studies bezoeken, op zaterdag drie. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad. Het programma is op elke open dag hetzelfde. Ben je al naar een open dag van een opleiding geweest, dan is een bezoek aan Een dag student of deelname aan een webklas een logische vervolgstap.

Open Dag op Zernike Campus

Ook op de campus kun je op 9 april diverse opleidingen bezoeken in een aantal gebouwen. De Kapteynborg, het Duisenberggebouw, het Duisenbergpaviljoen en de Bernoulliborg zijn op deze dag geopend voor diverse presentaties over verschillende studies, zoals Biologie, Econometrie, Sterrenkunde, Scheikunde / Scheikundige technologie en Informatica. Kijk op de website van de RUG voor meer informatie over tijden en inhoud.

Aanmelding verplicht

Je kunt je vanaf 15 maart 2016 aanmelden voor de Open dag van 9 april 2016. Kies de presentaties die je wilt bezoeken en stel online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen dan automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen.

 

 

Er zijn geen berichten gevonden