open dag rug

Open Dag RUG

Datum: 3 februari 2017 , Tijd: 9.00 - 17.15 uur

De Open dag RUG 2017 geeft studiekiezers de mogelijkheid om kennis te maken met de bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

Voor wie is de Open dag RUG 2017?

Heb jij je al georiƫnteerd via internet en brochures en heb je nu behoefte aan diepgaander informatie? Kom dan langs op onze open dag. Tijdens de open dagen op vrijdag kun je maximaal vier studies bezoeken, op zaterdag drie. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad. Het programma is op elke open dag hetzelfde. Ben je al naar een open dag van een opleiding geweest, dan is een bezoek aan Een dag student of deelname aan een webklas een logische vervolgstap.

Algemene informatiemarkten

Tijdens de Open dag zijn er van 10.30-15.45 uur op twee locaties algemene informatiemarkten, waar je van alles te weten kunt komen over huisvesting, studiefinanciering, inschrijving, studiebegeleiding, de introductieweek, sport, cultuur en studentenverenigingen. Centrum: Academiegebouw, zaal A5 en A6. Zernike Campus: Duisenberggebouw, Student Plaza.

Aanmelding verplicht

Je kunt je vanaf 1 januari 2017 aanmelden voor de Open dag van 3 februari 2017. Kies de presentaties die je wilt bezoeken en stel online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen dan automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen. Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.

 

Er zijn geen berichten gevonden