weesfietsen

Opening vernieuwd Virtual Reality Center

Datum: 15 oktober 2015 , Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Onderzoeker, start-up of (jonge) ondernemer? Breng op donderdagmiddag 15 oktober een bezoek aan het vernieuwde Reality Center van de RUG en ervaar wat virtual reality kan betekenen voor je onderzoek of organisatie. Graag maken we samen plannen voor mooie virtuele toepassingen. Word jij één van onze partners?

Aan het begin van de middag vindt de virtuele openingshandeling plaats door burgemeester Peter den Oudsten van Groningen. Daarna kun je zelf kennis maken met de vernieuwde VR-faciliteiten door middel van demo’s in het Virtual Reality-theater. Ook is het mogelijk een aantal mobiele virtual reality-toepassingen uit te proberen, zoals Oculus Rift en z-Space.
Verder zijn er lezingen over de toepassing van visualisatie op verschillende terreinen en verzorgt de Geodienst presentaties en demonstraties op het gebied van geodata.

Heb je vragen over de mogelijkheden van virtual reality? De hele middag staan de medewerkers van Research & Innovation Support voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Registratie
Er is een maximum aantal deelnemers van 100 personen, aanmelden kan tot 13 oktober

Er zijn geen berichten gevonden