Philips Innovation Award op de Campus!

Datum: 18 november 2015 , Tijd: 15:30 (Inloop vanaf 15:00) - 18:00 (Incl. borrel) uur

De Zernike Campus Groningen zoekt student ondernemers, of jonge ondernemers, met innovatieve ideeën in het kader van de Philips Innovation Award (PHIA).

De Zernike Campus Groningen faciliteert de eerste seminar van de PHIA binnen Noord-Nederland. De PHIA is de grootste ondernemers award  in Nederland dat wordt georganiseerd door studenten, voor studenten. Student- en jonge ondernemers die deelnemen kunnen hun idee ontwikkelen tot een succesvolle start-up. Deelnemers krijgen feedback, coaching en bouwen een enorm netwerk op.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de seminar!
De seminar is de eerste fase van de PHIA, waar iedereen geheel vrijblijvend aan kan deelnemen. Tijdens de seminar kan je kennismaken de PHIA, wordt je toegesproken door een gerenommeerd ondernemer en kan je je idee delen. De seminar vindt plaats op woensdag 18 november van 15:30 uur t/m 17:30 uur in het R&D hotel. Na afloop is er mogelijkheid voor een drankje.

De deelnemers aan de seminar kunnen achteraf zelf bepalen in welke mate zij deelnemen aan het verdere verloop van het traject. De vervolgstappen bestaan uit ondersteuning in het maken van een business plan en het ontwikkelen van hun product. Voor een complete omschrijving van de fases kijk op www.phia.nl of neem contact op met Carolien van de Beek.

Wie kan mee doen?
Voor de seminar zijn alle studenten op HBO en WO niveau, met interesse in ondernemen en innovatie, van harte welkom. Ook jonge ondernemers die minder dan 3 jaar actief zijn mogen zich aanmelden. Alle ideeën vanaf de beginfase tot de ontwikkelfase kunnen worden ingediend.

Voor meer informatie of om je op te geven voor de seminar neem contact op met Carolien van de Beek via carolien@zernikecampusgroningen.nl.

Er zijn geen berichten gevonden