Weekend

Start-up Weekend Groningen

Datum: 20 mei 2016 t/m 22 mei 2016 , Tijd: 18:00 - 21:30 uur

Ben jij een ontwikkelaar, ontwerper, designer, marketeer, product manager of startup enthousiasteling? En heb wordt jij wild van 54 uur hand-on ideeën levensvatbaar maken en ervaringen delen met jonge mede ondernemers? Geef je dan op voor het Start-up Weekend Groningen!

Het weekend begint op vrijdagavond met open mic staanplaatsen, waar deelnemers worden aangemoedigd hun beste ideeën in de groep te gooien, andere te inspireren en te hun team te versterken. Het weekend volgt met het ontwikkelen en ontwerpen van ideeën, businessplannen en modellen. Tijdens het gehele proces wordt de visie van de ondernemer gevormd. Het weekend sluit af met het presenteren van de demo’s, het luisteren naar feedback en prijzen uitreiken aan de winnaars.

Startup Weekends zijn speciaal ontworpen voor ondernemers geïnteresseerd zijn in het ontvangen van feedback op een idee, op zoek naar een mede-oprichter, of die willen een nieuwe vaardigheid te leren. We verwelkomen ook iedereen op zoek naar de ondernemende wateren te testen. Startup Weekends zijn risico-vrije omgevingen waar iedereen wordt verwacht dat zij de handen uit de mouwen en duik in de spannende wereld van de startups.

Lijkt dit precies wat jij nodig hebt? Hier kun je alvast een voorproefje krijgen!

Kaartjes zijn al verkrijgbaar, dus wacht niet langer en schrijf je hier in!

Er zijn geen berichten gevonden