survivalrun groningen 2016

Survivalrun Groningen 2016

Datum: 6 november 2016

Op 6 november 2016 is de volgende Survivalrun Groningen. Een run met verschillende parcoursen en uitdagende hindernissen voor jong en oud,  en voor gevorderde en minder gevorderde survivalsporters. Je kunt individueel deelnemen, als koppel of als groep.

Wat is Survivalrun Groningen 2016?

Een survivalrun is een hardloopwedstrijd in de natuur met natuurlijk en niet-natuurlijke hindernissen. Iedere deelnemer start met een polsbandje en moet proberen zo snel mogelijk alle hindernissen te overwinnen om aan de finish te komen. Haal je een hindernis niet, dan moet je je polsbandje inleveren.

De afstanden zijn niet te vergelijken met de afstanden van een hardloopevenement. Door de hindernissen is het veel zwaarder. Ook is een survivalrun zwaarder dan een obstaclerun doordat er meer hindernissen zijn en je bepaalde technieken (schippersslag, apenhang, catcrawl, swingover) moet beheersen om ze te kunnen overwinnen.

Ruim voor 6 november 2016  komt op de site van de organisatie alle informatie te staan die je als deelnemer nodig hebt om te kunnen starten.

Wil je een indruk krijgen van de Survivalrun Groningen, bekijk dan de foto’s en filmbeelden van de run van 2015.

Er zijn geen berichten gevonden