symposium coE healthy ageing

Symposium CoE Healthy Ageing

Datum: 12 november 2015 , Tijd: 13.30 - 17.30 uur

Het  symposium van het Centre of Expertise Healthy Ageing vindt dit jaar plaats op donderdag 12 november. Keynotespeaker is prof. dr. Paul Schnabel, socioloog en eerder o.a. hoogleraar Klinische Psychologie en hoofd onderzoek aan het Trimbos-instituut.

​Het plenaire programma bevat verder o.a. een drietal presentaties van innovatiewerkplaatsen over de resultaten en innovaties. Ook studenten komen aan het woord over hun ervaringen met Healthy Ageing in onderwijs en/of onderzoek.

Zoals inmiddels gebruikelijk is er  tevens een informatiemarkt waar u in gesprek kun gaan met vertegenwoordigers van de innovatiewerkplaatsen.

Locatie Symposium CoE Healthy Ageing:

Conferentiezaal ‘De Appel’, Zernikeplein 7 op Zernike Campus Groningen

Informatie en Inschrijving

Voor meer informatie, kijk kan op de website van het Symposium Centre of Expertise Healthy Ageing van de Hanzehogeschool Groningen.

Over Centre of Expertise Healthy Ageing

Het Centre of Expertise Healthy Ageing (CoE HA) stimuleert publiek-private samenwerking in Noord-Nederland in de vorm van innovatiewerkplaatsen: proeftuinen waarin onderzoekers, docenten, studenten, bedrijven en zorg- en welzijnsinstellingen gezamenlijk oplossingen vinden voor problemen die men in de zorg dagelijks tegenkomt, op het gebied van gezond opgroeien en gezond ouder worden.

Er werken al vijfentwintig innovatiewerkplaatsen enthousiast aan de ontwikkeling van innovatieve zorgproducten en -diensten en de verwachting is dat er op korte termijn nog meer initiatieven van start gaan. Het CoE HA ondersteunt de bestaande innovatiewerkplaatsen bij het behalen van de beoogde resultaten en faciliteert de opzet van nieuwe innovatiewerkplaatsen, door het uitvoeren van een business case en de inzet van een projectleider.

 

Er zijn geen berichten gevonden