Transfuture

TransFuture Festival 2016

Datum: 23 juni 2016 t/m 24 juni 2016 , Tijd: 10:00 - 22:00 uur

TransFuture Festival, het unieke festival rond nieuwe energie en verandering is terug met zijn tweede editie! 

Op het TransFuture Festival ontmoet je onderzoekers, studenten, zzp’ers, bedrijven en publiek. Mensen met twee benen op de grond en één overtuiging: de toekomst is al begonnen! Kom kijken en zie zelf wat er allemaal mogelijk is met nieuwe energie.

Activiteiten

Tijdens het TransFuture Festival krijgen bezoekers de gelegenheid om aan verschillende activiteiten deel te nemen. Zo kan men lezingen en presentaties over energie gerelateerde thema’s volgen, zich over de toekomst van de stad Groningen laten informeren en deelnemen aan diverse workshops rond energie. Het TransFuture Festival kan, naast het presenteren en tonen van energie-innovaties, worden beschouwd als een echt festival. Tijdens de twee festivaldagen kan men eten en drinken en zal het publiek een mooi muziekprogramma met artiesten en bands worden geboden. Zo zullen The Cool Quest (3FM Serious Talent ), de band Moonshark (winner The Clash of the Coverbands Hitlijst award) en diverse lokale talenten optredens verzorgen.

Campus Live tijdens TransFuture Festival

Campus Live, de talkshow waarin de gave ideeën, slimme producten, innovatieve onderzoeken en de toekomstige inrichting van de Campus naar voren komt, is onderdeel van het TransFuture festival.

Kijk voor het programma van het TransFuture Festival op de website.

Er zijn geen berichten gevonden