TransFuture Festival impressie

TransFuture Festival

Datum: 18 juni 2015 t/m 19 juni 2015

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juni 2015 vindt op EnTranCe, de proeftuin voor duurzame energie op Zernike Campus Groningen, de eerste editie van het TransFuture Festival plaats. Het TransFuture Festival is een nieuw energiefestival over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van energietransitie in de regio Noord-Nederland.  Samen met bedrijven, kennisinstellingen, overheden en een groot geïnteresseerd publiek laat de organisatie van het festival de laatste ontwikkelingen en innovaties zien op het gebied van energietransitie in de regio.

Programma
Op donderdag 18 juni is de business-to-business dag, waar onder meer innovatieve ondernemers hun ideeën zullen pitchen voor een jury en waar een knallend debat plaatsvindt. Deze dag wordt gehost door Stichting Energy Valley. De jaarlijkse Groen Gas BBQ, die eerder altijd in september plaatsvond, wordt naar EnTranCe gehaald.
Op vrijdag 19 juni vindt de kennis- en onderwijsdag plaats. Daar zullen onder andere een paar honderd kinderen op af komen om de finale van energiebesparingswedstrijd Energy Challenges te vieren.

Organisatie
Het TransFuture Festival wordt georganiseerd door EnTranCe – energie innovatielab op de Zernike Campus Groningen – in samenwerking met een aantal partners, waaronder Stichting Energy Valley.

Er zijn geen berichten gevonden