WarmteStad: Green Drinks

Datum: 21 januari 2016 , Tijd: 16:00 - 19:00 uur

Deze eerste GreenDrinks van het nieuwe jaar staat in het teken van een ambitieus transitieproject in en voor de stad Groningen, de aanleg van Warmtenet Noordwest. Dit warmtenet, gevoed door een geothermische bron, zal uiteindelijk 11.000 woningen en gebouwen in de stad van warmte kunnen voorzien en daarmee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie naar hernieuwbare energie bronnen.

16:00: Inloop
16:30: Welkom door Dick Janssen, kwartiermaker WarmteStad + korte presentatie door Paul Corzaan,   projectleider Geothermie.
17:00: Bezichtiging van de huidige, gasgestookte collectieve verwarmingsinstallatie in de kelder van het   pand o.l.v. buurtconciërge Geert Niemeijer. In de toekomstvisie van WarmteStad worden dergelijke systemen na aansluiting op het warmtenet vervangen door een warmtewisselaar.
17:30: Borrel & gelegenheid om te netwerken met andere duurzame ondernemers uit Groningen.

Ontdek dan zelf hoe de Gemeente Groningen en het Waterbedrijf Groningen werken aan een betaalbare en duurzame energievoorziening voor de toekomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via greendrinksgroningen@gmail.com. Via dit e-mailadres kunt u zich tevens inschrijven voor de nieuwsbrief van WarmteStad.

Er zijn geen berichten gevonden