zernike cafe

Zernike Café

Datum: 28 september 2017 , Tijd: 16.00 - 17.30 uur

Kom je ook weer langs op het Zernike Cafe op 28 september? Het Zernike Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op de Campus, onder het genot van een borrel. Geniet van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Zernike Campus: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Aanmelding

Het Zernike Café op 28 september wordt je kosteloos aangeboden, aanmelding is wel verplicht. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Marlies Schipperheijn (marlies@zernikecampusgroningen.nl), uiterlijk 22 september 2017. We zien je graag op donderdag 28 september, 16-17.30 uur!

Programma

Zodra er meer bekend is over het thema en het programma, maken we dat hier bekend.

Locatie

De locatie is nog niet bekend; volgt z.s.m.

Over het Zernike Café

Het Zernike Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Er zijn geen berichten gevonden