zernike cafe op 23 maart

Zernike Café op 23 maart

Datum: 23 maart 2017 , Tijd: 16.00 - 17.30 uur

Kom je ook weer langs op het Zernike Cafe op 23 maart? Het Zernike Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op de Campus, onder het genot van een borrel. Geniet van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Zernike Campus: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Wat betekent het geothermieproject voor Zernike Campus en de stad?

Het thema is dit keer het geothermieproject op Zernike Campus. Welke werkzaamheden gaan er plaatsvinden, welke wegen worden tijdelijk afgesloten, wie sluiten er aan bij het project? Robert te Gussinklo Ohmann van WarmteStad doet deze toelichting. Daarnaast zal Paul Corzaan, projectleider energie van de gemeente Groningen uitleggen waarom de stad kiest voor deze vernieuwende vorm van energievoorziening, en hoe dit project past in de duurzaamheidsambities van Groningen.

Programma

16.00 uur            Inloop met koffie/drankje
16.15 uur             Korte intro door Edward van der Meer, managing director Zernike Campus
16.20 uur             Paul Corzaan, gemeente Groningen (circa 10-15 minuten)
16.30 uur             Robert te Gussinklo Ohmann, WarmteStad
16.40 uur             Borrel
17.30 uur             Einde programma

Aanmelding

Het Zernike Café op 23 maart wordt je kosteloos aangeboden, aanmelding is wel verplicht. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Marlies Schipperheijn (marlies@zernikecampusgroningen.nl), uiterlijk 16 maart 2017. We zien je graag op donderdag 23 maart, 16-17.30 uur bij het Zernike Café!

Locatie

De locatie van het Zernike Café op 23 maart is EnTranCe, Zernikelaan 17 in Groningen, ruimte E1.21 en E1.22.

Over het Zernike Café

Het Zernike Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Afbeelding: geïnspireerd op ontwerp van Bloei Media.

Er zijn geen berichten gevonden