kerstborrel zernike campus 2016

Zernike Café

Datum: 22 maart 2016 t/m 22 februari 2016 , Tijd: 16:00 - 17:30 uur

De Zernike Campus organiseert op 22 maart de tweede editie van het Zernike Café (voormalige kernteam +2 borrel). Ditmaal zijn we welkom bij Lode Holding. Tijdens de informele borrel bieden we de mogelijkheid om netwerk op de Campus te vergroten.

Het Zernike Café wordt twee keer per jaar wordt georganiseerd. De eerste succesvolle borrel vond plaats bij Media Products. Elke editie nodigen we de bezoekers uit bij een bedrijf of kennisinstelling op de Campus.

De informele borrel staat in het teken van netwerken. Alle genodigden zijn in de mogelijkheid om twee introducees mee te nemen om kennis te maken met het netwerk. Vanuit de Zernike Campus willen we de relaties en bewoners van de Campus graag met elkaar in de contact brengen tijdens deze netwerkborrel.

Bent u werkzaam bij een van de bedrijven of een kennisinstelling op de Campus en wilt op de hoogte worden gehouden van de campusactiviteiten en uw netwerk op de Campus uitbreiden? Meldt u dan aan voor het Zernike Café via marlies@zernikecampusgroningen.nl.

Er zijn geen berichten gevonden