zernike campus ondernemerslunch

Zernike Campus Ondernemerslunch

Datum: 15 maart 2016 , Tijd: 12.00 - 13.30 uur

De VBGW (Vereniging Bedrijvenparken Groningen West) organiseert op 15 maart een ondernemerslunch voor bedrijven die gevestigd zijn op Zernike Campus.

Tijdens deze lunch bespreekt de VBGW graag met u de ontwikkelingen op de campus en horen zij graag uw wensen om te komen tot een goed ondernemersklimaat op de campus. Ook zult u nader kennis kunnen maken met Edward van der Meer, directeur van Triade en belast met de uitvoering van het parkmanagement, en Johannes Houwen die per 1 december is begonnen als campusmanager (a.i.). Beide zullen een toelichting komen geven op de meest actuele ontwikkelingen en kansen op de campus.

De uitnodiging staat open voor alle ondernemers die op Zernike Campus gevestigd zijn. Kortom, de VBGW wil u graag in een informele setting bijpraten en de laatste stand van zaken met u delen!

Locatie en opgave Zernike Campus ondernemerslunch

De lunch start om 12 uur en eindigt om 13.30 uur, locatie Energy Barn aan de Zernikelaan 17 (nieuwe locatie). Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deelname aan deze lunch. Wilt u zich opgeven voor deze lunch op 15 maart? Dat kan! Stuur dan een mail aan Marlies Schipperheijn (secretariaat@vbgw.nl), met opgave van het aantal deelnemers.

Er zijn geen berichten gevonden