zernike campus run bike run

Zernike Campus Run Bike Run

Datum: 18 september 2016

Zondag 18 september organiseert Zernike Campus samen met Tritanium de Zernike Campus Run Bike Run! Een prachtig sportief event waarbij je een stuk hardloopt, een afstand fiets en weer een afstand hardloopt op en rond de Zernike Campus. Je kunt als ‘professional’ mee doen aan dit sportieve event, maar je kunt je ook met een collega of vriend opgeven om als duo dit event samen te doen. Je kunt dan dus het hardloopgedeelte en het fietsen splitsen: jij en je collega/vriend ieder een deel!

Programma Zernike Campus Run Bike Run

Je kunt je inschrijven op de volgende afstanden:

  • Jeugd: 0,5 km lopen – 5 km fietsen – 0,5 km lopen
  • Sprint (Wedstrijd / Recreanten / NSK): 5 km lopen- 20 km fietsen – 2,5 km lopen
  • Duo’s (estafette): 5 km lopen – 20 km fietsen – 2,5 km lopen

Het event start met de jeugdserie om 12.00 uur. Daarna starten de deelnemers aan de Sprint en de Duo’s om 13.00 uur. Het startpunt is de Energy Barn aan de Zernikelaan 17 op Zernike Campus. Hier is ook het secretariaat van de organisatie. Toeschouwers zijn ook van harte welkom in de Energy Barn deze dag, waar zij ook eten en drinken kunnen verkrijgen. Na afloop van het sportieve gedeelte sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Fietsverhuur

Heb je geen geschikte fiets? Geen nood! Voor slechts €10,- huur je een degelijke racefiets op locatie. Voor meer informatie of reservering van een fiets graag contact opnemen per mail (via: duathlon@tritanium.nl). Let op: beperkte beschikbaarheid. Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 11 september 2016.

Inschrijving

Tot en met 16 september kun je je op deze website inschrijven voor dit event. De kosten variëren van €11,- (jeugd) tot €32,75.

Actie Facebook

Op Facebook verloten we vanaf 22 augustus 2 startbewijzen ter waarde van €32,50 per stuk, voor duo-deelname aan de Zernike Campus Run Bike Run. Je wint dus een kaart voor jezelf en voor iemand met wie je de wedstrijd samen doet: een van jullie kan het gedeelte hardlopen, en de ander kan het gedeelte fietsen doen!

Deze actie loopt t/m 12 september. De voorwaarde om mee te doen met de actie: like het bericht waarmee we de verloting van de startbewijzen aankondigen! Je mag ook nog bij het bericht vermelden waarom je graag de startbewijzen zou winnen, maar dat is niet verplicht. We kiezen de winnaar per verloting. De winnaar kondigen we aan via Facebook op 13 september. De startbewijzen liggen klaar bij aanvang van de wedstrijd bij de Energy Barn. Iedereen die een beetje conditie heeft, kan natuurlijk meedoen!

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan het campusmanagement van Zernike Campus.

Actie Twitter

Op Twitter verloten we vanaf 22 augustus 2 startbewijzen ter waarde van €32,50 per stuk, voor duo-deelname aan de Zernike Campus Run Bike Run. Je wint dus een kaart voor jezelf en voor iemand met wie je de wedstrijd samen doet: een van jullie kan het gedeelte hardlopen, en de ander kan het gedeelte fietsen doen!

Deze actie loopt t/m 12 september. De voorwaarde om mee te doen met de actie:

  • noem @Zernike_Campus in een tweet of stuur een reply op onze aankondiging van de actie
  • en deel in deze tweet een mooie foto van je hardloopschoenen of je racefiets!

We kiezen de winnaar per verloting. De winnaar kondigen we aan via Twitter op 13 september. De startbewijzen liggen klaar bij aanvang van de wedstrijd bij de Energy Barn. Iedereen die een beetje conditie heeft, kan natuurlijk meedoen!

Actie LinkedIn

Op LinkedIn verloten we vanaf 22 augustus 2 startbewijzen ter waarde van €32,50 per stuk, voor duo-deelname aan de Zernike Campus Run Bike Run. Je wint dus een kaart voor jezelf en voor iemand met wie je de wedstrijd samen doet: een van jullie kan het gedeelte hardlopen, en de ander kan het gedeelte fietsen doen!

Deze actie loopt t/m 12 september. De voorwaarde om mee te doen met de actie:

  • Vertel ons op LinkedIn dat je graag meedoet!

We kiezen de winnaar per verloting. De winnaar kondigen we aan via LinkedIn op 13 september. De startbewijzen liggen klaar bij aanvang van de wedstrijd bij de Energy Barn. Iedereen die een beetje conditie heeft, kan natuurlijk meedoen!

Actie Instagram

Op Instagram verloten we ook vanaf 22 augustus 2 startbewijzen ter waarde van €32,50 per stuk, voor duo-deelname aan de Zernike Campus Run Bike Run. Je wint dus een kaart voor jezelf en voor iemand met wie je de wedstrijd samen doet: een van jullie kan het gedeelte hardlopen, en de ander kan het gedeelte fietsen doen!

Deze actie loopt t/m 12 september. De voorwaarde om mee te doen met de actie:

  • post een foto van je hardloopschoenen of je racefiets op Instagram en voeg de hastag #zernikerunbikerun toe

We kiezen de winnaar per verloting. De winnaar kondigen we aan via Instagram op 13 september. De startbewijzen liggen klaar bij aanvang van de wedstrijd bij de Energy Barn. Iedereen die een beetje conditie heeft, kan natuurlijk meedoen!

Er zijn geen berichten gevonden