Entrance

Instituut voor Facility Management

Wij nodigen je van harte uit de wereld van facility management te komen ontdekken. Zeker als jij die aanpakker bent met die mensgerichte en bedrijfskundige inslag!

Een organisatie die zijn facilities optimaal georganiseerd heeft presteert en rendeert optimaal! Denk daarbij eens aan het inkoopproces van grote organisaties. Als facility manager weet je de inkoop van een (groot) bedrijf te optimaliseren, waarbij bedrijven soms miljoenen kunnen besparen. En wie adviseert de architect m.b.t. een efficiënte exploitatie als een gebouwencomplex wordt ontworpen? Kortom, je wordt een echte manager met een bedrijfskundige en mensgerichte inslag die zaken voor elkaar weet te krijgen. Een leider die mensen kan inspireren en met een team resultaten kan neerzetten. Met die toegepaste bedrijfskundige managementopleiding in combinatie met een goed ontwikkeld gevoel voor Hospitality kun je werkzaam zijn in een zeer breed werkveld. Variërend van het harde bedrijfsleven en de (semi)overheid tot woon- zorg- en onderwijsinstellingen, je eigen onderneming of bijvoorbeeld de horeca- toerisme- recreatie en evenementenbranche. Een pittige, praktische en uitdagende opleiding met goede carrièreperspectieven!

Aan ons instituut bepaal je zelf welke richting je op wilt of in welke branche je wilt werken. Dat doe je in de loop van je studie als je weet wat facility management te bieden heeft. Weet je nu al dat je een internationale carrière ambieert dan kun je ook kiezen voor ons internationale Engelstalige programma, waarbij je kiest voor een half jaar studie en een half jaar stage in het buitenland. In beide programma’s geven we jou een brede bedrijfskundige en mensgerichte basis, aangevuld met de specialistische kennis waar je zelf voor kiest. Ook in het Nederlands programma kun je kiezen voor internationale activiteiten, zoals een buitenlandse stage of bijvoorbeeld een Summerschool.

TERUG