4

4 mijl route op de Campus!

Ben je gek op hardlopen? Altijd nieuwsgierig naar een leuk rondje op de Campus? Of aan het oefenen voor de 4 mijl? Dan biedt de Zernike Campus een nieuwe mogelijkheid; de 4 mijl route! 

De 4 mijl route draagt bij aan het Healthy Ageing speerpunt van de Campus. Door het bieden van deze mooie route combineren we sportiviteit met de ruimte op- en rondom de Campus.

Route
De 4 mijl route is opgezet om iedereen op de Zernike Campus Groningen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen. De hardlooproute start bij de Aclo, waar goed gebruik gemaakt kan worden van de faciliteiten. De route loopt rondom de Campus door een mooi natuurgebied. Vanuit de natuur zijn de kennisinstellingen en bedrijven zichtbaar op de Campus. Door de pijlen te volgen wordt de 4 mijl afgelegd. Per kilometer (in totaal 6,43 km) is de afstand zichtbaar gemaakt. Op deze manier kan de gemiddelde snelheid per km/uur goed worden bijgehouden door de loper. De laatste kilometer loopt over een drukker gebied van de Zernike Campus (Zernikelaan, Zernikeplein, Landleven, Nettelbosje). De route is goed aangegeven met pijlen, maar als je de route de eerste keer loopt is dit een aandachtspunt.

Kom ook in beweging, voel je fit en loop de 4 mijl route! Veel sportplezier gewenst!

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG