cube050 zernike campus Groningen

Wil je een eigen bedrijf starten als student? Meer weten over het zelfstandig ondernemerschap? Een keer vrijblijvend praten over jouw innovatieve idee of over het gat in de markt dat je hebt opgemerkt? Heb je een specialistische vraag over de ontwikkeling van jouw bedrijf?

Bij de incubator Cube050 kunnen ze jou daarmee helpen. Cube050 (Creating & Upgrading Business and Entrepreneurship) is de incubator en accelerator in de stad Groningen die student- en alumniondernemers van de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen en kennisintensieve ondernemers in de regio ondersteunt.

Wat kan Cube050 voor jou betekenen?

Cube050 verhuurt kantoorruimten en werkplekken in een sfeervol, representatief en goed bereikbaar pand en bieden hulp en ondersteuning aan jonge starters met ambitie. Bij Cube050 kun je ondernemen tussen andere ondernemers. Door de samenwerking van de drie bloedgroepen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen, biedt deze incubator een breed pakket aan onderwijs en ondersteuning op het gebied van ondernemerschap.

Voor meer informatie, kijk dan op de website van Cube050!