ondernemende studenten

Workshops voor ondernemende studenten

30 januari 2017

De Hanzehogeschool Groningen heeft het bevorderen van ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Om het ondernemerschap onder studenten te stimuleren, heeft de Hanzehogeschool de Startup Academy en het Entrepeneurship College. Hier kunnen studenten informatie opdoen over de meest uiteenlopend onderdelen van het ondernemen. Elke week – tot medio 2017 – bieden beide organisaties workshops aan voor ondernemende studenten.

Er zijn workshops gericht op de ontwikkeling tot ondernemende professional: het ‘Entrepreneurship College’ en tot zelfstandig ondernemer: de ‘Startup Academy’. Iedere week is er een bijeenkomst voor ondernemende studenten van een van beide organisaties. De komende workshops zijn ‘Ontdek jouw business DNA II’ op woensdag 15 februari en ‘Inkoopmanagement: effectief en efficiënt onderhandelen en inkopen’ op dinsdag 28 februari.

Locatie bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden in de incubator Cube050 aan de Kadijk 1 op de Zernike Campus Groningen. Dus of je nu na je studie bij een bedrijf aan de slag wilt of zelf een bedrijf wilt starten: deze workshops helpen om meer innovatief, proactief en ondernemend te worden en om ideeën om te zetten naar concrete stappen.

Certificaat

Deelnemers die tenminste zeven van de tien bijeenkomsten in een serie bijwonen, ontvangen het certificaat ‘Entrepreneurship College’ dan wel het certificaat ‘Startup Academy’ van het Center of Entrepreneurship Value050.

Speciale gastcolleges en workshops

Naast de workshops van het ‘Entrepreneurship College’ en de ‘Startup Academy’ zijn er regelmatig speciale bijeenkomsten met gastsprekers uit de academische wereld of uit het bedrijfsleven. Volg daarvoor de nieuwsbrieven, website en Twitter @value050. Meer informatie: klik hier

Bron: www.gic.nl en www.value050.nl

TERUG